Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Το Κερατσίνι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ και τα επόμενα 5 χρόνια ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ!

Δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Λουκά Τζανή και του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ, με χιλιάδες πολίτες του Κερατσινίου να δίνουν το παρών, σε μια πρωτοφανή για την πόλη μας συγκέντρωση! «Και απόψε το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα μίλησαν. Αποφάσισαν, ψήφισαν! Απόψε στέλνετε μήνυμα. Μήνυμα για ένα ΙΣΧΥΡΟ Κερατσίνι και μια ΙΣΧΥΡΗ Δραπετσώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Μία λαοθάλασσα περίμενε από νωρίς τον Λουκά Τζανή στην καρδιά των Ταμπουρίων αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ένας σωστός ηγέτης έχει τη δύναμη να συγκεντρώνει γύρω του τον λαό της πόλης μας και να συσπειρώνει τον κόσμο κοντά του ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.
Πάθος, παλμός, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου, χαρακτήρισε την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Λαού, όπου χιλιάδες πολίτες από το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα δήλωσαν... την στήριξη τους στην ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που έρχεται…
Το γεγονός ότι γέμισε ασφυκτικά η πλατεία Λαού και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, κατέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο, ότι οι πολίτες του Κερατσινίου στηρίζουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την ΑΣΦΑΛΗ επιλογή της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, της ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ και των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ που έρχονται στα επόμενα πέντε χρόνια. Επιλογές που ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ο Δήμαρχος ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ.
Την συγκέντρωση χαιρέτισαν ο τ. Δήμαρχος Κερατσινίου κ. Γιώργος Χάσκας και τ. Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κερατσινίου κ. Δημήτρης Αυχούδιας. Ακολούθως ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λουκάς Τζανής ανέβηκε στο βήμα και ξεσήκωσε τον κόσμο με την γεμάτη πάθος ομιλία του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου