Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Μήνυμα ενότητας και νίκης



Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα έστειλαν το μήνυμα της νίκης και της ενότητας. Ανέδειξαν πρώτη δύναμη τον ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ και το Δήμαρχο ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ.
Παράλληλα υπέδειξαν ΣΤΗ Δημοτική Αρχή, που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής να διοικήσει με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας. Οι διαφορές των εκλογικών αποτελεσμάτων  των δημοτικών παρατάξεων ήταν μικρές, λόγω του κατακερματισμού των αυτοδιοικητικών δυνάμεων. Επαναλαμβάνουμε και απόψε την αδήριτη ανάγκη για συσπείρωση όλων των πολιτών και των φορέων της πόλης μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πενταετία της ανάπτυξης. Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ αποτελεί την εγγύηση αυτής της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Η πόλη μας το αξίζει. Οι συμπολίτες μας περιμένουν πολλά από όλους μας. Όλοι μαζί με σιγουριά ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Νίκη της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Ανάπτυξης

1 σχόλιο:

  1. Τώρα θα σας αφήσουμε να φύγετε...??? Τώρα που ξεχρεώσατε το δήμο...??? Αποκλείεται.... Δε θα σας αφήσουμε.... Τώρα θα σας στηρίξουμε με περισσότερη πίστη διότι πρώτον προσδοκούμε από σας την υλοποίηση όσων έργων μας εξαγγείλατε προεκλογικά και δεύτερον , δε θέλουμε ο δήμος να ξαναφορτωθεί με χρέη....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή