Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η πλατεία του Λαού έστειλε ΙΣΧΥΡΟ ΜΥΝΗΜΑ νίκης και ενότητας!!!!



2000 Κερατσινιώτες και Δραπετσωνίτες στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ και του Λουκά Τζανή
ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: Μην αφήσετε αυτή τη μεγάλη ΕΥΚΑΙΡΙΑ για το Κερατσίνι μας και τη Δραπετσώνα μας, να πάει χαμένη…

Παρουσία χιλιάδων Κερατσινιωτών και Δραπετσωνιτών (εκτιμάται ότι ήταν περίπου 2000 κόσμος)  ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» Λουκάς Τζανής, έκανε την  τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι. Εκατοντάδες κοινωνικά και πολιτικά στελέχη και πλήθος κόσμου, που υποστήριζαν και στήριξαν ΑΛΛΟΥΣ συνδυασμούς στις εκλογές της 18ης Μαΐου, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ με τον ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ, δηλώνοντας ΠΑΡΩΝ στην πενταετία της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που έρχεται…

Για ενωμένο λαό, έξω από διαχωριστικές γραμμές και παρατάξεις έκανε λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ», σημερινός και αυριανός Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λουκάς Τζανής, στην χτεσινή κεντρική προεκλογική του ομιλία.
Ο Δήμαρχος της πόλης μας, στην μεγάλη του συγκέντρωση, λίγο πριν τις κάλπες τόνισε ότι η πόλη χρειάζεται όραμα και ανθρώπους που θα το υλοποιήσουν. Απεύθυνε ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλες τις παρατάξεις και τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της πόλης μας να  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ με τον ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πενταετία της ανάπτυξης. Στους μεγάλους αγώνες που έρχονται για ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Κερατσίνι και μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Δραπετσώνα, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… Μάθαμε από τα λάθη μας… Θα διοικήσουμε το Δήμο, με πνεύμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης μας και με τους αυριανούς «αντιπάλους» μας. Επαναλαμβάνουμε και απόψε την αδήριτη ανάγκη για συσπείρωση όλων των πολιτών και των φορέων της πόλης μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πενταετία της ανάπτυξης. Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ αποτελεί την εγγύηση αυτής της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Η πόλη μας το αξίζει. Οι συμπολίτες μας περιμένουν πολλά από όλους μας. Όλοι μαζί με σιγουριά ΜΠΡΟΣΤΑ για τη Νίκη της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Ανάπτυξης
Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ απεύθυνε προεκλογικά ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς όλες τις δυνάμεις, αφού αξιόλογα στελέχη υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις,  ώστε σ’ ένα περιβάλλον κοινωνικής, αξιακής και οικονομικής κρίσης, να ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ και να βγάλουμε ΜΠΡΟΣΤΑ την πόλη μας, στην πενταετία της Ανάπτυξης που έρχεται… Έχουμε απέναντι μας ένα ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ και ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ψηφοδέλτιο, το οποίο δεν έχει πρόγραμμα, ούτε στόχους και στοχεύει να καταγράψει μια κομματική νίκη.

Η κρίση που βιώνουμε σαν κοινωνία ΑΠΑΙΤΕΙ ενότητα και την αδήριτη ανάγκη να προτάξουμε τον ΚΑΘΑΡΟ Αυτοδιοικητικό, Ανεξάρτητο λόγο. Καμία Κουμουνδούρου, καμία Συγγρού και καμία Ιπποκράτους δεν θα μας  υποδείξουν τα τοπικά μας συμφέροντα.
Στη συνέχεια ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό του έργου που συντελέστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ έδωσε και το στίγμα των πολύ μεγάλων και καθοριστικών παρεμβάσεων που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο τα επόμενα 5 χρόνια, τα οποία θ’ αλλάξουν ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, τον χαρακτήρα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της πόλης μας. Συγκεκριμένα ζήτησε από τους χιλιάδες πολίτες που παραβρέθηκαν στην πλατεία Λαού, να μεταφέρουν από άκρη σ’ άκρη σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας το ΜΗΝΥΜΑ της σημερινής και αυριανής δημοτικής αρχής: Μην αφήσετε αυτή τη μεγάλη ΕΥΚΑΙΡΙΑ για το Κερατσίνι μας και τη Δραπετσώνα μας, να πάει χαμένη… Οι χιλιάδες θέσεις εργασίας που χάσαμε εξαιτίας της αποβιομηχάνισης και του μαρασμού της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, θα αναπληρωθούν ΑΜΕΣΑ με εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον και την κοινωνία μας, τρόπο… Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα θα γίνουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΟΣ έλξης σε τομείς, όπως ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Ακολούθως ευχαρίστησε ΔΗΜΟΣΙΑ όλους τους συνεργάτες και φίλους, εμφανείς και αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης, δύσκολης και επίπονης προσπάθειας, η οποία οδήγησε στη νέα ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.
Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν επιφανείς προσωπικότητες της πόλης μας όπως η μεγάλη μας ηθοποιός η Κερατσινιώτισσα ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, η Δημοτική Σύμβουλος κ. ΧΡΥΣΑ ΜΥΡΓΙΑΛΗ, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. ΝΙΚΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ, η πρώην Αντιδήμαρχος κα ΒΟΥΛΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. ΜΑΝΟΛΗΣ ΝΙΝΟΣ, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΑΚ και του ΚΕΚ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο κ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ  (Εκπαιδευτικός-Λυκειάρχης), ο πρόεδρος της UNESCO Πειραιά κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ, ο Αντιστράτηγος Ε.Α. κ. ΜΙΣΟΚΑΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ (απόστρατος ΕΛΑΣ), ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΟΣ, η. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΑΚΩΝΑ (Εκπαιδευτικός), ο κ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ (υποψήφιος Περιφερειάρχης Πειραιά), ο κ. ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ (επίτιμος πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Κερατσινίου-Δραπετσώνας-Πειραιά), ο κ. ΜΑΝΟΛΗΣ  ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, η κα ΕΛΕΝΗ ΖΗΒΙΔΟΥ, ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ και πολλοί άλλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου