Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Λουκάς Τζανής: Κόμμα μας τα τοπικά συμφέροντα



Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ο επικεφαλής του αντίπαλου ψηφοδελτίου

Ο Δήμαρχος της πόλης μας και Δήμαρχος της πενταετίας της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που έρχεται 2014-2019 κ. ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ, εμφανίστηκε χτες 22.05.2014 στην ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ, στην οποία μεταξύ άλλων απεύθυνε ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλες τις παρατάξεις και τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της πόλης μας να  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ με τον ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πενταετία της ανάπτυξης.

Παράλληλα απεύθυνε ΚΑΛΕΣΜΑ στον επικεφαλή του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ κ. ΒΡΕΤΤΑΚΟ, να εμφανιστούν μαζί σε οποιαδήποτε τηλεοπτική ΕΚΠΟΜΠΗ, σ’ ένα αυτοδιοικητικό ντιμπέιτ, ώστε να καταθέσουν ΔΗΜΟΣΙΑ τις προτάσεις τους για την πόλη μας. Δυστυχώς ο κ. Βρεττάκος αν και καλέστηκε στην χτεσινή εκπομπή του κ. ΤΡΑΓΚΑ, δεν εμφανίστηκε.
Ο κ. ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Το ζητούμενο είναι να αντιληφθεί κανείς το μήνυμα των εκλογών που λέει το εξής: Στον κοινωνικό αγώνα που θα πρέπει να αναλάβει η Αυτοδιοίκηση και η νέα Δημοτική Αρχή, δεν θα πρέπει να λείψει κανείς. Η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει να διοικήσει με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας. Απευθύναμε προεκλογικά ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς όλες τις δυνάμεις, αφού αξιόλογα στελέχη υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις,  ώστε σ’ ένα περιβάλλον κοινωνικής, αξιακής και οικονομικής κρίσης, να ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ και να βγάλουμε ΜΠΡΟΣΤΑ την πόλη μας, στην πενταετία της Ανάπτυξης που έρχεται… Έχουμε απέναντι μας ένα ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ και ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ψηφοδέλτιο, το οποίο δεν έχει πρόγραμμα, ούτε στόχους και στοχεύει να καταγράψει μια κομματική νίκη.  Σε πολλά ζητήματα που εμείς εγείρουμε τη σημαία του Τοπικού συμφέροντος, εκείνο το ψηφοδέλτιο και οι εκφραστές του  αντιτίθενται. Στο θέμα της ΕΥΔΑΠ, όπου επιβάλαμε τέλη για τα λήμματα όλου του Λεκανοπεδίου που καταλήγουν στην περιοχή μας, το αντίπαλο ψηφοδέλτιο στο δημοτικό συμβούλιο, ψήφισε ΛΕΥΚΟ (!!!!!), γιατί εκφράζει άλλου είδους συμφέροντα. Γι αυτό το λόγο άλλωστε ο επικεφαλής του αντίπαλου συνδυασμού, δεν ανταποκρίθηκε στο ΚΑΛΕΣΜΑ της εκπομπής του κ. Τράγκα. Η κρίση που βιώνουμε σαν κοινωνία ΑΠΑΙΤΕΙ ενότητα και την αδήριτη ανάγκη να προτάξουμε τον ΚΑΘΑΡΟ Αυτοδιοικητικό, Ανεξάρτητο λόγο. Καμία Κουμουνδούρου, καμία Συγγρού και καμία Ιπποκράτους δεν θα μας  υποδείξουν τα τοπικά μας συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου