Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΙΣΧΥΡΟ μήνυμα ΝΙΚΗΣ από τον ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ!


Εντυπωσιακή και απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη συγκέντρωση του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ  

«Εάν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στέλνουν μήνυμα για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, τότε σήμερα εδώ στο Κερατσίνι και  στη Δραπετσώνα ο λαός της πόλης αποφασίζει στις 18 του Μάη, ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ που μαζί συγκροτήσαμε, μαζί γαλουχήσαμε, μαζί οικοδομήσαμε να συνεχίσει την πενταετία της Ανάπτυξης 2014-2019»

Μ’ αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος της πόλης μας και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ κ. Λουκάς Τζανής υποδέχτηκε και καλωσόρισε εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, για τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της πρώτης τριετίας 2011-2014.
Στην ομιλία του ο κ. Λουκάς Τζανής αναφέρθηκε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ σε όλους τους τομείς δράσης της Δημοτικής Αρχής… Περιβάλλον-Παιδεία-Κοινωνική Μέριμνα-Πολιτισμός-Αθλητισμός-Οικονομικά-Καθαριότητα-Έργα-Όραμα ήταν οι θεματικοί άξονες των 150 διαφανειών πάνω στους οποίους παρουσιάστηκε ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της πρώτης τριετίας 2011-2014, ενώ παράλληλα προβλήθηκαν και μια σειρά από οπτικοακουστικά ντοκουμέντα της δράσης της δημοτικής αρχής. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βιντεοσκοπημένη δήλωση στήριξης της Μάρθας Καραγιάννη στον Δήμαρχο και τον Συνδυασμού, ενώ διαβάστηκε και η Επιστολή στήριξης του Κερατσινιώτη Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Δεμετζού Κωνσταντίνου.
Στο τέλος της ομιλίας του, ο Δήμαρχος κάλεσε στην εξέδρα στελέχη και υποψηφίους Συμβούλους του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ, αναφερόμενος ξεχωριστά στον Δήμαρχο των Έργων  της χρυσής τετραετίας 1994-1998 (Σελεπίτσαρι-Κολυμβητήριο-Πρωτόκολλο Απομάκρυνσης της ΔΕΗ, καθώς και δεκάδες νέα σχολεία και πλατείες) κ. Γιώργο Χάσκα, ο οποίος ΚΑΤΡΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους πάντες…
Η διοργάνωση ανοικτών συγκεντρώσεων στην εποχή μας, εμπεριέχει πολύ μεγάλο ρίσκο, διότι οι πολίτες ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ είναι οργισμένοι από τους πολιτικούς και τις πολιτικές που έχουν υποβαθμίσει ΡΑΓΔΑΙΑ την ποιότητα της ζωής τους. Καλώς ή κακώς η Αυτοδιοίκηση στο σύνολο της έχει την μικρότερη ευθύνη, για όσα έχουν συμβεί στην χώρα τα τελευταία 4 χρόνια… Ωστόσο τα αυτοδιοικητικά στελέχη νοιώθουν πολύ περισσότερο στο πετσί τους τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και γίνονται οι ΠΡΩΤΟΙ και οι πιο ΑΜΕΣΟΙ δέκτες της οργής των πολιτών.
Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΤΟΛΜΗΣΕ… Διοργάνωσε ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην πλατεία Λαού, σε μια δύσκολη ημέρα και ώρα και με αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στόχος μας; Η ενεργοποίηση των συμπολιτών μας.                                                                  Το αποτέλεσμα ΠΑΡΑΠΑΝΩ από ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ. Η συγκέντρωση ήταν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (!!!!!) και από εκείνη του 2010!!! Η ανταπόκριση των πολιτών ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου