Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Ι. ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ. (Βίντεο).

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ
Η αναγνώριση των προσπαθειών του Δημάρχου μας κ. Λ. Τζανή κι όσα αυτός πέτυχε στην θητεία του την περασμένη τετραετία, έρχεται μέσα από αυτούς, που δεν έχουν όφελος για να πουν ψέματα. 


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Ι. Κασσαβός, μίλησε στο kontra channel  για το έργο του Λουκά Τζανή στην Δημαρχεία Κερατσινίου - Δραπετσώνας και όσα αυτός κατάφερε στις εποχές των περικοπών και των μνημονίων. Όπως λέει ο κύριος Κασσαβός: "Εγώ χωρίς να γνωρίζω ιδιαίτερα τον κύριο Λ. Τζανή, τον παρακολουθώ απ' την τηλεόραση και διαπιστώνω χωρίς να γνωρίζω τις λεπτομέρειες, ότι είναι ένας Δήμαρχος διεκδικητής, ένας μαχητής, όταν βλέπεις τέτοιους ανθρώπους και αγωνίζεται, ενδεχομένως όταν αγωνίζεσαι να επιλύεις, όταν στέλνεις ένα υπόμνημα και περιμένεις αυτή η επιστολή σου να αποτελέσει απάντηση στην λύση του προβλήματος σου, πιστεύω δεν τα καταφέρνεις. Άλλωστε το ΕΣΠΑ μέσα, δεν γράφει πουθενά ότι υπάρχει η αντιμετώπιση με σεβασμό, με αλήθεια, με μαχητικότητα, με διεκδικητικότητα, είναι χαρακτηριστικά, τα οποία θα πρέπει να τα έχει ο Δήμαρχος που μπαίνει μπροστάρης σ' αυτόν τον αγώνα, που μαζί με τους συνεργάτες του και τους Δημοτικούς συμβούλους, προσπαθεί να τα επιλύσει".


Ο Λ. Τζανής, έγινε ο Δήμαρχος πρότυπο για όλους τους Δήμους κι αυτή είναι η αλήθεια που κανείς δεν μπορεί να κρύψει. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κύριο Ι. Κασσαβό. Η ιστοσελίδα του για τους πολίτες του Δήμου Αχαρνών που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα, είναι η παρακάτω: http://www.kassavos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου