Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ενάντια στις ποσοστώσεις – απολύσεις των εργαζομένων»

Δήλωση Λουκά Τζανή, Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»:


Ο αγώνας της Δημοτικής μας Αρχής ήδη από το 2013, ενάντια στη διαδικασία της δήθεν αξιολόγησης των εργαζομένων στο Δήμο μας,  ενάντια στην ταυτόχρονη προεγκεκριμένη ποσόστωση λαιμητόμο, ώστε να προκύψει αριθμός  δεκάδων προς απόλυση εργαζομένων, πρέπει να ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ και να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

            Από τη θέση του Δημάρχου ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ τους υπηρεσιακούς φακέλους εργαζομένων στο Υπουργείο και ΠΡΟΤΕΙΝΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη σχετικής απόφασης ( 157/2014 ). 
            ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ως Δημοτική Αρχή, με αίσθηση ευθύνης ενάντια στην επιχειρούμενη προγραφή – γιατί περί τέτοιας πρόκειται – από τις ασκούμενες μνημονιακές πολιτικές, σε βάρος των εργαζομένων.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ στο συνεπακόλουθο κλείσιμο, ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ για τους χειμαζόμενους συνδημότες μας  Δημόσιων – Δημοτικών Υπηρεσιών.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των κοινωνικών δομών και των κοινωφελών δράσεων του Δήμου μας (καθαριότητα, περιβάλλον, πρόνοια, δημοτική συγκοινωνία κλπ).
            Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ΣΥΝΕΠΕΙΣ, με όσα ΠΡΑΞΑΜΕ κατά τη θητεία μας το προηγούμενο διάστημα, τοποθετηθήκαμε και υπερψηφίσαμε μαζί με τους συναδέλφους του «ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ» για την επαναβεβαίωση της σχετικής απόφασης 157/2014.
            ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ το ότι, οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ομοθύμησαν στο σχετικό θέμα, με τη θλιβερή εξαίρεση ενός επικεφαλής παράταξης – υποψήφιου δημάρχου. 
Ελπίζουμε πως ανάλογες συγκλίσεις προς όφελος των εργαζομένων και των συμπολιτών μας, θα υπάρξουν και στο μέλλον. 
Απαιτείται ΕΝΟΤΗΤΑ καθώς και ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ απέναντι σε κάθε απόπειρα διάλυσης των Δήμων και κατάργησης του κοινωνικού χαρακτήρα τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου