Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από κοντά μας ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

Κερατσίνι, 19/09/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έφυγε σήμερα μετά από μακροχρόνια μάχη με την επάρατο.  Ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ με τη σεμνότητα που τον διέκρινε πάντα, υπήρξε συνεπές παράδειγμα αγωνιστή της ζωής και της προσπάθειας για κοινωνική πρόοδο.  Στο πρόσωπό του η Δραπετσώνα γνώρισε  έναν ακάματο εργάτη στην προσπάθεια για την εξέλιξη της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων της και ιδιαίτερα της νεολαίας.
Ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ στήριξε έμπρακτα επί σειρά δεκαετιών με επιμονή και αποτελεσματικότητα τις ευγενέστερες ανθρώπινες αξίες και ιδεώδη.  Μέσα στους αθλητικούς στίβους και όχι μόνο, στήριξε με όλη του τη ζωντάνια τη συμμετοχή, την αλληλεγγύη,   την ευγενή άμιλλα και το πνεύμα του ευ αγωνίζεστε.  Επί σειρά ετών υπήρξε ανιδιοτελής παράγοντας αθλητικών συλλόγων της Δραπετσώνας και μέχρι το θάνατό του πρόεδρος του ΔΑΣ Δραπετσώνας.  Με ιδιαίτερη επιτυχία συνέδεσε τα αιτήματα και την προοπτική του σωματειακού αθλητισμού της πόλης, με το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις σύγχρονες ανάγκες. Η Δημοτική μας Αρχή, τιμώντας εν ζωή αυτόν τον μεγάλο αθλητικό άνδρα, εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποφασίστηκε να ονομαστεί το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Δραπετσώνας σε «Αριστείδης Παπαμιχαήλ».
Εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι ευγνωμονούν αυτόν το φωτεινό άνθρωπο. Τον Αρίστο μας.  Η στάση ζωής του αποτελεί πρότυπο ζωής για όλους μας.
Καλό ταξίδι φίλε Αρίστο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου